English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
02.06.2015 · 20:07

Očekivani trijumf crno-belih

Partizan NIS je u Pančevu očekivano savladao ekipu Tamiša rezultatom 82:50 (17:12, 24:13, 22:10, 19:15). U timu na ovom meču nisu bili kapiten Dragan Milosavljević i Edo Murić. 

Domaći tim je hrabro ušao u duel, predvođeni Vujovićem do 7. minuta bili su u korak sa aktuelnim šampionom, prelazili u vođstvo ili imali minimalni zaostatak. U finišu prvog perioda igre crno-beli su dodali gas za 10:16. Dobar šut za tri poena, izgubljene lopte i polovičan učinak sa penala bili su slika napada kluba iz Humske u prvih deset minuta igre 12:17. 

Marinković i Milutinov su dobro počeli drugu četvrtinu, doneli potrebnu energiju ekipi. Poboljšali su crno-beli i učinak u skoku, što je odmah dovelo do veće sigurnosti i dvocifrene prednosti u 14. minutu poenima Milutinovića 14:25. Pojačana odbrana osujetila je ofanzivna rešenja Tamiša. Razigrali su se Andrić i Dalo za visoku prenost Partizana NIS, na drugoj strani pogađao je Manojlović za 25:41 i kraj prvog poluvremena. 

Glišić i Marinković su se izdvojili na startu trećeg kvartala, bili sigurni u skoku, u odbrani i u realizaciji za 27:48. Dalo je rezigravao saigrače, Pavlović nastavio sa sigurnom igrom, Bezbradica bio veoma ubedljiv. Mlađi igrači srpskog šampiona koristili su svoje dobijene šanse i održali rezultatsku prednost 35:63 i kraj treće četvrtine. 

Tim Partizana NIS na ovom meču nije imao pomoć kapitena Milosavljevića i Murića, ali željena pobeda nije izostala. Bili su ubedljivi momci iz Beograda, nisu dozvolili protivniku da promeni tok utakmice i zasluženo su slavili u Pančevu rezultatom 82:50. Tagovi: