English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
01.06.2015 · 10:24

Partizan dolazi u Pančevo, utorak 19.30

Crno-beli su drugi na tabeli u Superligi Srbije dva kola pre kraja ligaškog dela. U 13. rundi sastaju se sa ekipom Tamiša, koja je poslednja u domaćem šampionatu. Partizan u Pančevu gostuje u utorak, 2. juna, a duel počinje u 19.30 časova. Direktan prenos utakmice je na internet televiziji Sportuzivo.tv

- Nama su ostale dve utakmice do početka polufinalne serije plej-ofa i jedna od tih je upravo ova sa Tamišem. Tim iz Pančeva se sasvim zasluženo plasirao Superligu. Međutim, rezultati koje oni postižu sigurno nisu na nivou onih koje su imali tokom sezone igrajući KLS. Imajući u vidu kvalitet ostalih ekipa mislim, da njihov trenutni plasman svakako odgovara nekom realnom stanju po kvalitetu ekipe i u odnosu na sve ostale timove koji su akteri Superlige. 

To je dobar tim koji je sastavljen od nekoliko veoma iskusnih igrača i uz podršku određenog broja perspektivnih igrača, koji mogu biti veoma značajni za ekipu Tamiša, predstavljaju, pogotovu na domaćem terenu, jednu ekipu koja igra prilično kvalitenije, nego što je to slučaj kada gostuju. 

Osim toga, kada pričamo o njihovom kvalitetu, tu je pre svega timski duh i jedan kontinuitet koji imaju u radu. To je jako značajno za ekipu takvog profila. 

Mi ćemo nastojati da sutrašnju utakmicu iskoristimo kao pripremu za ono što nas čeka pred start plej-ofa i naravno da nam je osim toga osnovni zadatak da pobedimo 
- rekao je trener Partizana NIS Duško VujoševićTagovi: