English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
02.09.2019 · 14:49

Održan finalni turnir školica košarke KK Partizan NIS

Polaznici škola košarke KK Partizan NIS odigrali su u subotu i nedelju finalni interni turnir na Kalemegdanu, a pobednik takmičenja je škola košarke iz osnovne škole „Franc Prešern“ sa Miljakovca!

Timovi iz školica košarke „Dorćol“, OŠ „20. oktobar“, OŠ „Jelena Ćetković“, OŠ „Franc Prešern“, Mala Arena i ekipa polaznika besplatnog letnjeg kampa održanog u avgustu, odigrali su u subotu mečeve po grupama, dok su u nedelju na programu bile borbe za peto, treće i prvo mesto. U velikom finalu, pred raspoloženom publikom borili su se crno-beli iz OŠ „Jelena Ćetković“ i OŠ „Franc Prešern“. Mladi košarkaši sa Miljakovca su u neizvesnoj završnici odneli pobedu, dok je u meču za bronzanu medalju ekipa sa Dorćola bila bolja od tima iz OŠ „20. oktobar“.

Dečaci su posebno bili motivisani posetom naših prvotimaca Radeta Zagorca i Ognjena Jaramaza, koji su bodrili najmlađe crno-bele i družili se sa decom i navijačima, a potom i podelili medalje najboljima.

Na ovom turniru svi su bili pobednici, što se videlo na nasmejanim licima mališana koji su, sa diplomom u rukama i medaljom oko vrata, zadovoljni otišli kućama da se pripreme za prvi školski dan. Našim #PartizanKids želimo srećan povratak u školske klupe, a nešto starijim Radetu i Ognjenu se zahvaljujemo na druženju. Napred Partizan!