English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
19.08.2019 · 09:00

Završen pripremni kamp na Zlatiboru

Tri mlade takmičarske selekcije – pioniri, pioniri 2 i mlađi pioniri i četrdeset dečaka iz škola košarke KK Partizan NIS, uspešno su završili pripremni košarkaški kamp održan na Zlatiboru.

Tokom 10 dana boravka u zlatiborskom odmaralištu „Golija“, crno-beli su na raspolaganju imali četiri otvorena košarkaška terena, zatvorenu halu i bazen, pa su odlični uslovi doprineli kvalitetu treninga i rezultatima rada. Takmičarske selekcije su pored svakodnevnih treninga odigrale i nekoliko prijateljskih mečeva sa ekipama koje su takođe boravile na Zlatiboru, što je bila odlična priprema za početak predstojeće sezone.

Najmlađim polaznicima kampa dan je bio ispunjen treninzima, ali i mnogim aktivnostima koje podrazumevaju razvoj psihofizičke sposobnosti kroz igru i zabavu. Crno-beli mališani su mnogo vremena provodili u prirodi, takmičili se u društvenim igrama kao što su „Bez straha do šaha“, igre eliminacija, poligon spretnosti i druge aktivnosti kroz koje su skupljali poene, sa ciljem da na kraju dođu do titule „najboljeg kampera“.  

Pored treninga sa vrhunskim stručnjacima, uz stalno nadgledanje medicinskog tima i stručnog kondicionog rada, cilj kampa je i druženje dece i boravak u prirodi, napredak kako u košarkaškom, tako i u društvenom smislu. Zadovoljni ovogodišnjim kampom, mladi crno-beli željno iščekuju početak sezone, a najmlađi nastavak treninga u svojim školicama košarke. Vidimo se sledećeg leta!

(Foto: KK Partizan NIS)