English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
21.06.2019 · 11:04

Nagrada "Škola godine" za školice košarke KK Partizan NIS

Škola košarke KK Partizan NIS dobitnik je priznanja „Škola godine“ za 2018. godinu, koju dodeljuje sportsko udruženje "Sportska mreža Beograd - SportNet". 

KK Partizan posebnu pažnju posvećuje radu sa najmlađima. Uz odlične uslove treniranja i stručni kadar, veliki trud se ulaže u edukaciju dece, njihov pravilan razvoj i sticanje odgovornosti. Kroz razne košarkaške, ali i edukativne i društvene zadatke, zajedno radimo na razvoju njihovih sposobnosti, što im kasnije pomaže i u drugim sferama života. 
Škole se nalaze na 7 lokacija u Beogradu: Štark Arena (mala sala), Škola košarke „Dorćol“ (Cara Dušana 61), Škola za dizajn tekstila (Voždovac) , OŠ „20. oktobar“ (Novi Beograd), OŠ „Franc Prešern“ (Miljakovac), OŠ „Jelena Ćetković“ (Zvezdara) , OŠ "Marko Orešković" (Novi Beograd). 


Mališani rođeni 2008. godine i kasnije imaju priliku da učestvuju na besplatnom kampu, koji tokom avgusta organizujemo na otvorenim Partizanovim terenima na Kalemegdanu. Zainteresovani se mogu prijaviti na dule.karavesovic@kkpartizan.rs .