English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
26.06.2019 · 10:17

Održan je XVIII memorijalni turnir „Haris Brkić“

Pionirske selekcije Budućnosti VOLI, Čačka, Bosne Royal i Partizana NIS odigrali su juče i danas mečeve u čast legendarnog košarkaša ovih klubova i nekadašnjeg kapitena Partizana, Harisa Brkića.

Domaćin ovogodišnjeg, osamnaestog po redu, memorijalnog turnira bio je Partizan NIS. Prvog dana turnira sastali su se Bosna Royal i Partizan NIS, a meč je završen rezultatom 104:54 za crno-bele, dok je u drugoj utakmici Borac bio bolji od Budućnost VOLI sa 86:83. Na današnjoj utakmici za treće mesto, Budućnost VOLI pobedila je Bosnu Royal rezultatom 105:78, a finale između Partizana NIS i Borca završeno je rezultatom 61:53 za goste iz Čačka.

 
Harisovi prijatelji i nekadašnji saigrači Predrag Drobnjak, Miroslav Berić i Vlado Šćepanović, kao i svake godine obezbedili su nagrade za najbolje pojedince na turniru. Košarkaš Borca Stefan Janković, dobio je nagradu za MVP-ja turnira, za najboljeg strelca proglašen je Vuk Radović iz Budućnost VOLI, a Edin Murtić iz Bosne Royal dobio je nagradu kao najmlađi igrač turnira. 

Zajedno čuvamo uspomenu na Harisa. Legenda živi večno!

Foto: Dušan Sandić