English

KK Partizan NIS

Nedelja, 15.12.2019 (20:00)

  • VS

Nedelja, 15.12.2019 (20:00)

VESTI

Ostale Vesti »
26.06.2016 · 15:37

Završni turnir druge lige Beograda pripao crno-belim dečacima

Igrači rođeni 2000. godine i mlađi osvojili su finalni turnir druge lige Beograda. Ova generacija je tako na najbolji mogući način najavila svoje učešće u Triglav Kadetskoj ligi Srbije u sezoni 2016/17. 

Igrači KK Partizan NIS, generacija dečaka rođenih 2000. godine i mlađih (selekcija “pratećih” kadeta) osvojili su prvo mesto na finalnom turniru druge lige Beograda. U prvom meču, crno-beli su bili bolji od Vizure sa 78:75. Drugog dana, naši mladi igrači su savladali KK Borča rezultatom 97:42.

Trećeg dana turnira, u utakmici za prvo mesto, crno-beli su savladali Zemun rezultatom 77:69.

Trener generacije crno-belih koji će u oktobru igrati kvalifikacije za jedinstvenu Triglav Kadetsku ligu Srbije, Đorđe Varagić je nakon osvajanja prvog mesta izjavio:

"Čestitam pre svega mojim igračima koji su svojim zalaganjem i radom na treninzima napredovali tokom cele sezone. Marljivo su radili i trudili se da isprave sve nedostatke. Zahvalio bih se i svim ljudima u klubu koji veruju u ove momke i koji su nam omogućili da učestvujemo na nekoliko jakih turnira u inostranstvu i tako odmerimo snage sa najjačim timovima Evrope u ovom uzrastu. Na taj način, bili smo u prilici da još više napredujemo. Osvajanjem prvog mesta, napravili smo dobru uvertire za sledeću sezonu i kvalifikacije za jedinstvenu kadetsku ligu koje nas očekuju početkom oktobra". – istakao je Varagić.

Crno-bele očekuje kratak predah, a potom i pripreme za narednu sezonu.

(Foto: KK Partizan NIS)