English

KK Partizan NIS

Sreda, 18.12.2019 (20:30)

  • VS

Sreda, 18.12.2019 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
17.03.2016 · 12:50

Pioniri Partizana idu sigurnim korakom ka završnom turniru

Mladi igrači crno-belih veoma su blizu plasmana na završni turnir državnog prvenstva nakon što su u XIV kolu Kvalitetne lige Beograda savladali Crvenu zvezdu Telekom rezultatom 64:52

Na terenu Hale sportova “Ranko Žeravica”, mestu na kojem su stasavale brojne slavne generacije crno-belih, Pioniri KK Partizan NIS (Igrači rođeni 2001 godine i mlađi) su u okviru XIV kola Kvalitetne lige Beograda ostvarili važan trijumf koji ih je doveo na korak od plasmana na završni turnir državnog prvenstva.

U veoma čvrstoj utakmici, ekipa Partizana je pokazala veliku odgovornost u igri i zasluženo stila do pobede protiv Crvene zvezde Telekom rezultatom 64:52.

Trener mladih naših Pionira, Marko Stanković, čestitao je svojim igračima na odnosu prema igri i zasluženoj pobedi.

"Tokom čitave utakmice smo kontrolisali rezultat, nametali ritam koji nama odgovara i bili odgovorni prema zadacima koje smo dogovorili u svlačionici. Čvrsta timska odbrana je bila ključni element na ovom meču, dala nam je sigurnost i samopouzdanje koje je neophodno da se pobedi kvalitetan protivnik. Jučerašnjom igrom smo pokazali da se nalazimo na pravom putu i iskreno se nadam da ćemo u narednom periodu raditi kvalitetno i posvećeno kao i do sada." – izjavio je Stanković.

Do kraja ligaškog dela prvenstva, ostalo je još 4 kola u kojima crno-beli žele da ostvare isto toliko pobeda i tako obezbede jednu od prve dve pozicije pred završni turnir.

Plasman na završni turnir, obezbedićže 4 ekipe iz Beograda. U ovom trenutku, naš tim azuzima drugu poziciju.  

(Foto: KK Partizan NIS)