Serbian

BC Partizan NIS

    No games in schedule

NEWS

Other articles »
08.09.2015 · 14:35

Peković: Čast mi je što sam predsednik tako velikog kluba kao što je Partizan

Po završetku vanredne sednice kluba na kojoj je izabran za predsednika Partizana Nikola Peković susreo se sa predstavnicima medija, ovoga puta kao prvi čovek kluba iz Humske:

- Meni je velika čast što sam postao predsednik jednog tako velikog kluba kao što je Partizan. Iako se klub ne nalazi u zavidnoj situaicji, ja sam došao sa jednim ciljem, a to je da pomognem da ga izvučemo iz te situacije. Normalno da će nam trebati dosta vremena i ništa ne treba očekivati preko noći da se desi. Većina vas je upoznata sa finansijskim stanjem u klubu i sa igračkim kadrom. Radićemo korak po korak i trebaće nam vreme da to i rešimo, a uz prave ljude verujem i da hoćemo - rekao je nekada bivši igrač crno-belih koji od danas preuzima novu ulogu u najtrofejnijem košarkaškom klubu sa ovih prostora.  

- Sastavili smo Upravni odbor od ljudi koji su naši prijatelji, pre svega veliki navijači Partizana i koji su spremni u nekoj meri da pomognu Partizanu. Takav upravni odbor je formiran u ovom trenutku. Prvo je potrebno da se vidi koliki je stvarno dug Partizana, kome se sve duguje i koliko, a onda ćemo videti šta su prioriteti i šta ćemo prvo da reševamo. Moramo korak po korak, kako bismo rešili situaciju. Neće biti lako i trebaće nam dosta vremena, jer situacija nije ni malo naivna. Ne bih sada pričao o detaljima. Trudio sam se za par dana da se upoznam što više sa situacijom i da vidim kakvo je stvarno stanje stvari. Na prvoj sednici Upravnog odbora videćemo kako dalje - istakao je novi predsednik KK Partizan NIS. 

Uskoro opširnije...