Serbian

BC Partizan NIS

Wednesday, 03.03.2021 (20:00)

  • VS

Wednesday, 03.03.2021 (20:00)

NEWS

Other articles »
19.06.2015 · 11:39

Kapiten: Bili smo pravi tim tokom cele sezone, hvala momci

Jaka borba i mnogo zajedničkih trenutaka je iza momaka koji nose dres kluba iz Humske. Nisu uspeli da osvoje trofej u ovoj takmičarskoj godini, ali su pokazali da se uvek predano bore do poslednjeg trenutka. Časno su se oprostili od titule prvaka države. Crvezna Zvezda je bila bolje u tri utakmice, ali otpor koji su pružili crno-beli je bio dostojanstven i vredan pohvale. Što je trener Duško Vujošević i istakao odmah po završetku meča: igači su održali visok moral, pravi partizanski. Naša borba zahteva – 'Kad se gine, da se pjeva'.

Kapiten Partizana NIS Dragan Milosavljević kratko je sumirao sezonu iza njega i njegovih saigrača. Prvenstveno je govorio o trećem finalnom meču:

- Utakmicu smo odigrali dobro, kontrolisali smo skoro ceo meč, od samog starta smo ušli jako. Dok smo imali snage držali smo se, eto Zvezda je na kraju prelomila. Imala je dosta sreće i naravno zasluženo dobila. Čestitao bih im na pobedi, tituli i naravno na ovoj uspešnoj sezoni - počeo je priču kapiten.

Još u prvolj nedelji avgusta krenuli su sa radom crno-beli, kapiten se pridružio nešto kasnije zbog povrede, ali je u svakom trenutku bio uz tim i saigrače.

- Što se nas tiče, jedna jako teška sezona, turblentna sa dosta pre svega finansijskih problema, povreda, vraćanja igrača. Nažalost i Edo se na kraju povredio i stvarno je bilo teško igrati sa kraćom klupom bez velikih rotacija. Čestitao bih svojim momcima, saigračim, stručnom štabu, Duletu na razumevanju na velikoj borbi ove sezone. Zahvalio bih se im se stvarno, bilo je sigurno jako teških trenutaka, ali zaista smo bili tim tokom cele sezone. I hvala im na tome - rekao je Gagi.

Kapiten nije zaboravio na navijače i njihovu bezuslovnu podršku tokom ove sezone, kao i svih prethodnih godina.

- Naravno, hvala i navijačima, za njihovu podršku tokom cele sezone, tako i večeras. Bili su stvarno uvek uz nas. Sezona nija baš bila uspešna ali oni su prepoznali trenutak i bili uz nas - zahvalio se Milosavljević