Serbian

BC Partizan NIS

Saturday, 27.02.2021 (17:00)

  • VS

Saturday, 27.02.2021 (17:00)

NEWS

Other articles »
12.06.2015 · 23:15

Vujošević: Skandalozna pomoć sudija ovakvoj Zvezdi

Nakon prve finalne utakmice u plej-of seriji svoje viđenje meča izneo je trener Partizana NIS Duško Vujošević:

- Zvezda ima dobar tim i očigledno dobro treniraju, spremni su. Imali su ove godine mnogo odličnih igara i rezultata. Bio im je problem povreda Bobana Marjanovića, ali mi to nismo iskoristili, a pogotovo je Cirbes jako dobro odigrao svoju ulogu - rekao je Vujošević novinarima posle utakmice.

Iskusni strateg posebno je istakao način suđenja kao jedan od faktora na ovoj utakmici:

- Moram da vam kažem jedna skandalozna i nepotrebna pomoć sudija ovakvoj Zvezdi, jer ovo što se zove agresivnost nema veze sa agresivnošću, ovo se zove tuča. Neverovatno je da onakva čupanja posle blokada prolaze bez faula...To sa košarkokm nema veze. Ova trojica sudija su sudila i prošli derbi i koji su na 20 razlike aktivno doveli da Zvezda bude u igri... Stvarno ne mogu da razumem tu psihologiju i kako mogu da imaju osećaj samopoštovanja kad ne sankcionišu takve kontakte, a štite se tehničkim - rekao je šef stuke crno-belih i odmah dodao:

- Zvezda bi možda i bez toga dobila, ali daj da vidimo da li bi dobila bez toga.

Imao je Vujošević, naravno, zamerki i na igru svojih momaka:

- Ima i naših grešaka. Nedozvoljenih reakcija, Pavlović ponovo, pa loša igra Milutinova... Imamo i mi svojih grešaka koje nisu izazvani samo tim. Videćemo sutra kakve su povrede Milutinova i Mačvana...Ja ne znam kakvo je ovo obezbeđenje i čemu služi policija bez štita...sav sam ispljuvan - rekao je na kraju Vujošević.

Naredni duel je već u ponedeljak, 15. juna kada je domaćin Partizan NIS.